תיאור המנה:
מוסקה היא תבשיל שכבות עשיר של חציל, תפוח אדמה ובשר האופייני למטבחים הבלקניים והמזרח תיכוניים, במיוחד ליוון, טורקיה והלבנט. בעלת טעמים עמוקים ומרקמים מגוונים.

כמות:
מינימום 4 פריטים

מרכיבים עיקריים:
חציל, בשר בקר טחון, כסברה, בצל, תפוחי אדמה, עגבניות, קמח, ביצה, שמן קנולה, רוטב עגבניות, מלח, פלפל, פפריקה מתוקה,
הוראות חימום והגשה:
בתנור מחומם מראש על 180 מעלות טורבו למספר דקותבמידה ועבר הקפאה, יש להפשיר במקרר ולחמם
הוראות אחסון והקפאה:
במקררבמקפיא