מנה עשירה ומרעננת, המשלבת את טעמי הארטישוק האדמתים עם מילוי בשר או עוף עסיסי ורוטב לימוני חמצמץ.
מנה אלגנטיים מתאימה לערב שישי או ערבי חג.** לא מכיל גלוטן עד רמת התבלינים, כלים נקיים ואריזה נפרדת (הסביבה אינה סטרילית מגלוטן)


תחתיות ארטישוק במילוי בקר - תחתיות ארטישוק, בשר טחון, כוסברה, בצל, תפוחי אדמה, קמח, ביצה, שמן קנולה, אפונה ירוקה, סלרי, לימון, מיץ לימון, מלח, פלפל, כורכום, שום.
תחתיות ארטישוק במילוי עוף - תחתיות ארטישוק, עוף טחון, כוסברה, בצל, תפוחי אדמה, קמח, ביצה, שמן קנולה, אפונה ירוקה, סלרי, לימון, מיץ לימון, מלח, פלפל, כורכום, שום.
בתנור מחומם מראש על 180 מעלות טורבו למספר דקותבמידה ועבר הקפאה, יש להפשיר במקרר ולחמם
במקררבמקפיא