5
תיאור המנה:
פירוסקי (בורקס תפו"א או גבינה) עשוי מבצק דק שמרדדים וחותכים לחתיכות קטנות. לאחר מכן מניחים כמות קטנה ממלית הגבינה במרכז כל חתיכה. קצוות הבצק נדבקים זה לזה והפירוסקי מטגנים עד להזהבה ופריכה. ניתן ליהנות מפירוסקי כמנה ראשונה או מנה עיקרית.
כמות:
מינימום 6 פריטים
מרכיבים עיקריים:
גבינת בולגרית / תפוא, ביצים, קמח, חלב, שמן, מלח, פלפל
הוראות חימום והגשה:
להגיש בטמפ' החדר, במיקרוגל, בתנור המחומם על 180 מעלות לכ-10 דק', במידה ועבר הקפאה, יש להפשיר במקרר ולחמם
הוראות אחסון והקפאה:
בקירור, ניתן להקפיא
היה יכול להיות טעים אבל יש בזה הרבה יותר מדי שמן.
אנונימי | 19.08.2024יותר טעים ממה שזה נראה!
Ari-el S. | 24.07.2024טעים, אבל היה עדיף שהבצק יהיה קצת פחות שומני.
אנונימי | 14.07.2024מצוינת
מאירה ש. | 30.06.2024טעים מאד
אנונימי | 17.03.2024טעים. הילדים חטפו
אנונימי | 09.03.2024נהדרת
יפה מ. | 30.12.2023הפירוסקי הזכירו בצורתם ובטעם הבצק המטוגן את הסמבוסק העירקי (הבצק היה עבה יותר). הזמנו את הגרסה עם מילוי תפוחי אדמה שהיה טעים.
יעל ק. | 23.10.2023