תבשיל בשר עם עלי מנגולד ברוטב לימון
תבשיל בשר עם עלי מנגולד ברוטב לימון
הטבח מסלוניקי

הטבח מסלוניקי

מגיל צעיר מאוד פיתחתי תשוקה ואהבה חזקה לבישול. נולדתי בעיר סלוניקי ביוון, בתחילת המאה שעברה הייתה יוון מרכז תרבויות ופילוסופיות קולינריות שונות. זו הסביבה שבה גדלה המשפחה שלי, בילדותי ביליתי הרבה...

קראו עוד »

ימי המשלוחים תלויים בישוב

עוד מהמטבח של הטבח מסלוניקי »

תיאור המנה:

חתיכות בשר רכות עשויות באופן שיתמזגו טוב עם עלי המנגולד. עלי המנגולד, בעלי טעמים עדינים ומרקם נעים, מוסיפים למנה איזון וטעם ירוק. הרוטב עשוי על בסיס לימון וביצה שמעניק חומציות ומרקם סמיך..

תכולת מנה:

ליטר תבשיל עם כ- 350 גרם בשר לפני בישול ומנגולד / ניתן להזמין עם ליטר אורז לבן

כמות:
מינימום 1 פריטים
מרכיבים עיקריים:

בשר בקר, ביצים, עלי מנגולד, לימון, מלח, פלפל

הוראות חימום והגשה:

לחמם במיקר או בסיר קטן ל4-5 דקות

הוראות אחסון והקפאה:

אפשר לשמור לכמה ימים במקרר

מנות נוספות מהמטבח של הטבח מסלוניקי:

אורז לבן 22 ₪
1 2 3 4 5
5
גירוס עם תחליף בשר 49 ₪
1 2 3 4 5
6
54473