תיאור המנה:
תפוח אדמה בתנור בתיבול של רוטב לימון
אפשרויות לשינויים:
אפשר גם עם תיבול של פפריקה
יש לציין את הבחירה ב"הערות למנה" בעגלת הקניות.
כמות:
מינימום 1 פריטים
מרכיבים עיקריים:
חרדל, לימון, אורגנו, מלח, פלפל, שמן זית
הוראות חימום והגשה:
להגיש בטמפ' החדר, במיקרוגל, בתנור המחומם על 180 מעלות לכ-10 דק'
הוראות אחסון והקפאה:
בקירור, ניתן להקפיא
אנחנו אוהבים את תפוחי האדמה בתיבול פפריקה וגם הפעם הם היו מצויינים.
יעל ק. | 03.11.2024טעים מאוד, לקחנו בתיבול לימון.
רוני פ. | 03.08.2024תפוחי האדמה עם פפריקה מתובלים היטב ואנחנו מאד אוהבים את התוספת זו.
יעל ק. | 26.06.2024גם הפעם הזמנו את תפוחי האדמה בתיבול פפריקה. תוספת נהדרת!
יעל ק. | 14.04.2024חמוץ ולא אכיל
גלית ז. | 15.03.2024תפוחי האדמה עם תיבול פפריקה טעימים מאד, אכלנו אותם בתור תוספת לסופלקי.
יעל ק. | 16.02.2024נהנינו לאכול את תפוחי האדמה המתובלים עם פפריקה, הם היו תוספת מעולה לסופלקי שהזמנו.
יאיר ק. | 18.12.2023הזמנו תפו"א מתובל בפפריקה - מנת תוספת טעימה מאוד.
איל ק. | 02.12.2023פעם שנייה שאנחנו מזמינים את תפוחי האדמה עם פפריקה. גם הפעם זו הייתה תוספת טעימה מאד.
יעל ק. | 21.11.2023הזמנו את תפוחי האדמה עם תיבול פפריקה. תפוחי האדמה היו טעימים מאד.
יעל ק. | 23.10.2023