תבשיל גולאש הונגרי טבעוני שבו מתבשלים יחדיו בצלים, שום, תפוחי אדמה, גזרים, פלפלים מתוקים יחד עם נתחי חלבון סויה בשרניים, רסק עגבניות, שפע של פפריקה מתוקה, פפריקה מעושנת, פלפל שחור וזרעי קימל.
אפשר להחליף את תפוחי האדמה בקולרבי, לנמנעים מפחמימות ריקות
** לא מכיל גלוטן עד רמת התבלינים, כלים נקיים ואריזה נפרדת (הסביבה אינה סטרילית מגלוטן)
מתאים לכארבעה סועדים
ללא תפוחי אדמה. עם קולרבי במקום תפא
יש לציין את הבחירה ב"הערות למנה" בעגלת הקניות..בצל, שום, תפוח אדמה, גזר, עגבניות, חלבון סויה
.לחם בסיר על אש נמוכה
.ניתן להקפיא בקופסא אטומה