קובה סולת במילוי טחון מהצומח ופטריות ברטבים שונים
קובה סולת במילוי טחון מהצומח ופטריות ברטבים שונים
בריא לי הטבעי- המטבח הטבעוני של אורלי לנדאו

בריא לי הטבעי- המטבח הטבעוני של אורלי לנדאו

המטבח אצלנו בבית הוא מרכז הבית, ואני נמצאת בו רוב שעות היום, מבחירה. אני אוהבת לבשל ומשתמשת בחומרי גלם טריים ובריאים - ללא סוכר, ללא חומרים משמרים וללא צבעי מאכל. אוהבת לשלב חומרי גלם שונים וליצור...

קראו עוד »

ימי המשלוחים תלויים בישוב

עוד מהמטבח של בריא לי הטבעי- המטבח הטבעוני של אורלי לנדאו »

תיאור המנה:

לא גדלתי עם קובות בבית. ממש לא.
אבל התאהבתי בקובות והחלטתי להכניס אותן לתפריט.
קובות סולת עם מילוי מטריף של טחון מהצומח עם פטריות

הקובות מגיעות אדומות ברוטב סלק או כתומות ברוטב דלעת

תכולת מנה:

בכל מנה 4 יחידות קובה

כמות:
מינימום 2 פריטים
מרכיבים עיקריים:

סולת, סלק, שמן, פתיתי סויה, פטריות, בצל, שום, כמון, כורכום, דלעת קישואים,

הוראות חימום והגשה:

לחמם על אש נמוכה או במיקרו

הוראות אחסון והקפאה:

ניתן להקפאה

מנות נוספות מהמטבח של בריא לי הטבעי- המטבח הטבעוני של אורלי לנדאו:

60130