קציצות עדשים אפויות בתנור אותן מכניסים לרוטב קארי אדום ביתי מלא בתבלינים אסיאתיים עדין עדין.
מנה עשירה בטעמים ובחלבון הכל כך חשוב לנו.
חשוב מאוד - הרוטב מגיע בנפרד מהקציצות. יש לחמם את הרוטב בנפרד , לכבות את האש ואז להוסיף את הקציצות.
חימום הרוטב עם הקציצות בתוכו עלול להביא להתפרקות הקציצות.
8 קציצות + כחצי ליטר רוטב מתאים לכ 2-3 סועדים.
ניתן לבקש ללא גלוטן
ניתן להזמין ללא גלוטן,
לא מכיל גלוטן עד רמת התבלינים, כלים נקיים ואריזה נפרדת (הסביבה אינה סטרילית מגלוטן)


עדשים, שום, בצל, סלרי, גזר, רוטב עגבניות, גינגר, קינמון, קמח עדשים, קרם קוקוס
לחמם את הרוטב ורק אחרי שחם לכבות את האש להוסיף את הקציצות. לא לחמם ביחד.
נשמר במקרר כמה יימים. עדיף לשמור את הקציצות בנפרד מהרוטב