אונטריב מעושן ומפורק לצד תפוח אדמה מדורה
אונטריב מעושן ומפורק לצד תפוח אדמה מדורה
מנות הדגל
1 2 3 4 5
1 מדרגים 0
חדש ביאמי! אש וטעמים- המטבח של רום

חדש ביאמי! אש וטעמים- המטבח של רום

נעים מאד, אני רום. גדלתי לתוך המטבח – בין סירים של סבתא ומתכונים שהועברו מדור לדור.
האהבה שלי לבישול התחילה בילדות, ומהר מאוד הפכה לדרך חיים.
למדתי את הדרך לעישון בשרים מדויק, עשיתי מסעות...

קראו עוד »

ימי המשלוחים תלויים בישוב

עוד מהמטבח של חדש ביאמי! אש וטעמים- המטבח של רום »

תיאור המנה:

נתח אונטריב בקר מפורק שבושל במעשנה ולאחר מכן בטכניקת "סו וויד", לצד רוטב ברביקיו עבודת יד. מומלץ להזמין יחד עם סלט קולסלאו.
באמצעות השילוב בטכניקות הבישול השונות, אני מוסיף טעמי עישון לנתח, וומרכך אותו לרכות ועסיסיות מירבית.
אחרי שלמדתי את המעשנה על בוריה, ואחרי מספר "ניסויים" על משפחה וחברים, גיליתי את הדרך המיטבית להכנת המנה!

תכולת מנה:

מנת אונטריב במשקל של כ- 300 גרם+ מטבל / ניתן להזמין עם רבע ליטר סלט קולסלאו

אפשרויות לשינויים:

ניתן ומומלץ להוסיף סלט קולסלאו מרענן בצד

יש לציין את הבחירה ב"הערות למנה" בעגלת הקניות.
כמות:
מינימום 1 פריטים
מרכיבים עיקריים:

אונטריב, מלח, פלפל, שום גבישי
תפוח אדמה
ברביקיו - בצל, שום, סוכר חום, קטשופ, חומץ תפוחים, עשן נוזלי, מולסה, לימון, חמאה/קורנפלור, פפריקה מעושנת, מלח, פלפל
כרוב, גזר, ,מיונז, חרדל, חומץ תפוחים, זרעי כוסברה, מלח

הוראות חימום והגשה:

במיקרוגלבסיר עם 2-3 כפות מים, על אש בינונית עד לבעבוע, לערבב מדי פעםבתנור מחומם מראש על 180 מעלות טורבו ומכוסה למספר דקותבמידה ועבר הקפאה, יש להפשיר במקרר ולחמם

הוראות אחסון והקפאה:

במקררבמקפיאניתן להקפיא את הבשר בלבד

מנות נוספות מהמטבח של חדש ביאמי! אש וטעמים- המטבח של רום :

56793