נתח אונטריב בקר מפורק שבושל במעשנה ולאחר מכן בטכניקת "סו וויד", לצד רוטב ברביקיו עבודת יד. מומלץ להזמין יחד עם סלט קולסלאו.
באמצעות השילוב בטכניקות הבישול השונות, אני מוסיף טעמי עישון לנתח, וומרכך אותו לרכות ועסיסיות מירבית.
אחרי שלמדתי את המעשנה על בוריה, ואחרי מספר "ניסויים" על משפחה וחברים, גיליתי את הדרך המיטבית להכנת המנה!
מנת אונטריב במשקל של כ- 300 גרם+ מטבל / ניתן להזמין עם רבע ליטר סלט קולסלאו
ניתן ומומלץ להוסיף סלט קולסלאו מרענן בצד
יש לציין את הבחירה ב"הערות למנה" בעגלת הקניות.

אונטריב, מלח, פלפל, שום גבישי
תפוח אדמה
ברביקיו - בצל, שום, סוכר חום, קטשופ, חומץ תפוחים, עשן נוזלי, מולסה, לימון, חמאה/קורנפלור, פפריקה מעושנת, מלח, פלפל
כרוב, גזר, ,מיונז, חרדל, חומץ תפוחים, זרעי כוסברה, מלח
במיקרוגלבסיר עם 2-3 כפות מים, על אש בינונית עד לבעבוע, לערבב מדי פעםבתנור מחומם מראש על 180 מעלות טורבו ומכוסה למספר דקותבמידה ועבר הקפאה, יש להפשיר במקרר ולחמם
במקררבמקפיאניתן להקפיא את הבשר בלבד