אוסובוקו נימוח ביין אורז
אוסובוקו נימוח ביין אורז
צ'יינה טאון - תל אביב

צ'יינה טאון - תל אביב

הגעתי ממשפחה של בשלניות מעולות עם שלל מסורות – סבתא שלי בישלה אוכל רומני ודרום אמריקאי נפלא, ואמא העדיפה את המטבח הצרפתי והאיטלקי. ואז אני נולדתי, בניו יורק. בזמן שההורים שלי טיילו בעולם, ואחותי...

קראו עוד »

ימי המשלוחים תלויים בישוב

עוד מהמטבח של צ'יינה טאון - תל אביב »

תיאור המנה:

נתח עגל עסיסי מהשוקית (הכולל עצם עם מוח), מתבשל באיטיות ביין אורז, ציר, ירקות ושום, עם נגיעות של לימון וגרמולטה רעננה.

אוסובוקו הוא תבשיל איטלקי מסורתי שמקורו במילאנו, ונחשב לאחת ממנות הדגל של המטבח הלומברדי. בגרסתו ביין אורז לבן הוא עדין ורענן יותר לעומת הגרסה האדומה, מה שהופך אותו למושלם לימי אביב או קיץ. השם "אוסובוקו" באיטלקית משמעותו "עצם עם חור" – בהתייחס לעצם המח של נתח השוקית, שהופכת לקרמית ועשירה בבישול הארוך. 

תכולת מנה:

מנה מכילה 4 יחידות

כמות:
מינימום 1 פריטים
מרכיבים עיקריים:

אוסובוקו בקר, בצל, גזר, סלרי, שאושינג, טימין, עלי דפנה, רוזמרין, סוכר חום, שום, לימון, אנשובי, עגבניות, שום, ציר עוף

הוראות חימום והגשה:

בסיר על אש בינונית עד לבעבוע, לערבב מדי פעםבמידה ועבר הקפאה, יש להפשיר במקרר ולחמם

הוראות אחסון והקפאה:

במקררבמקפיא

מנות נוספות מהמטבח של צ'יינה טאון - תל אביב:

58377