לשון ברוטב פטריות ושיטאקי
לשון ברוטב פטריות ושיטאקי
צ'יינה טאון - תל אביב

צ'יינה טאון - תל אביב

הגעתי ממשפחה של בשלניות מעולות עם שלל מסורות – סבתא שלי בישלה אוכל רומני ודרום אמריקאי נפלא, ואמא העדיפה את המטבח הצרפתי והאיטלקי. ואז אני נולדתי, בניו יורק. בזמן שההורים שלי טיילו בעולם, ואחותי...

קראו עוד »

ימי המשלוחים תלויים בישוב

עוד מהמטבח של צ'יינה טאון - תל אביב »

תיאור המנה:

לשון עגל בבישול ארוך, פרוסה דק וטובלת ברוטב פטריות טריות, פטריות שיטאקי בצל ורוטב הבישול, אין יותר קלאסי מזה.

תכולת מנה:

יחידה מכילה כ 1 קילו בקר

כמות:
מינימום 1 פריטים
מרכיבים עיקריים:

לשון עגל (שלמה, כ- 1.2 ק"ג), בצל, גזר, קישוא, סלרי, פלפל שחור, פלפל אנגלי, עלי דפנה, מלח, פטריות טריות, פטריות שיטאקי, בצל, שמן, קורנפלור, בצל ירוק

הוראות חימום והגשה:

בתנור מחומם מראש על 180 מעלות טורבו ומכוסה למספר דקותבמידה ועבר הקפאה, יש להפשיר במקרר ולחמם

הוראות אחסון והקפאה:

במקררבמקפיא

מנות נוספות מהמטבח של צ'יינה טאון - תל אביב:

55906