תיאור המנה:
לשון עגל בבישול ארוך, פרוסה דק וטובלת ברוטב פטריות טריות, פטריות שיטאקי בצל ורוטב הבישול, אין יותר קלאסי מזה.
תכולת מנה:
יחידה מכילה כ 1 קילו בקר

כמות:
מינימום 1 פריטים

מרכיבים עיקריים:
לשון עגל (שלמה, כ- 1.2 ק"ג), בצל, גזר, קישוא, סלרי, פלפל שחור, פלפל אנגלי, עלי דפנה, מלח, פטריות טריות, פטריות שיטאקי, בצל, שמן, קורנפלור, בצל ירוק
הוראות חימום והגשה:
בתנור מחומם מראש על 180 מעלות טורבו ומכוסה למספר דקותבמידה ועבר הקפאה, יש להפשיר במקרר ולחמם
הוראות אחסון והקפאה:
במקררבמקפיא