עלי כרוב סיני (נפה) ממולאים בתערובת עסיסית של בשר לבן ושיטאקי. העלים מגולגלים, מאודים ומוגשים לצד רוטב צ'ילי מתוק-חריף ביתי או רוטב סיני בטעמים עמוקים-מלוחים.
גלילות הכרוב הממולא מגיעות מהמטבח הסיני הכפרי, שם היו משתמשים בעלי כרוב רכים כתחליף לבצק במנות ביתיות. עם השנים הפכו הגלילות למנת רחוב פופולרית עם מרקם עדין.
הרוטב הסיני מוסיף טעמי אוממי ועומק למנה, רוטב הצ'ילי המתוק מעניק אופי מודרני ובועט.
מנה מכילה 2 ממולאים
כרוב סיני, בשר לבן טחון, פטריות שיטאקי, בצל ירוק, שמן שומשום, פייב ספייס, סויה בהירה.
רוטב סיני: רוטב צדפות, סויה בהירה, סויה כהה, פלפל לבן, שמן שומשום קורנפלור
רוטב צ'ילי ביתי: פלפל צ'ילי טרי, חומץ אורז, מלח, שום, ג'ינג'ר, יין שאושינג, סוכר, סויה כהה, קורנפלור
במיקרוגלבמידה ועבר הקפאה, יש להפשיר במקרר ולחמםלהוסיף כוס מים בצד בזמן החימום במיקרו
במקררבמקפיא






