כרוב סיני ממולא מאודה
כרוב סיני ממולא מאודה
צ'יינה טאון - תל אביב

צ'יינה טאון - תל אביב

הגעתי ממשפחה של בשלניות מעולות עם שלל מסורות – סבתא שלי בישלה אוכל רומני ודרום אמריקאי נפלא, ואמא העדיפה את המטבח הצרפתי והאיטלקי. ואז אני נולדתי, בניו יורק. בזמן שההורים שלי טיילו בעולם, ואחותי...

קראו עוד »

ימי המשלוחים תלויים בישוב

עוד מהמטבח של צ'יינה טאון - תל אביב »

תיאור המנה:

עלי כרוב סיני (נפה) ממולאים בתערובת עסיסית של בשר לבן ושיטאקי. העלים מגולגלים, מאודים ומוגשים לצד רוטב צ'ילי מתוק-חריף ביתי או רוטב סיני בטעמים עמוקים-מלוחים.


גלילות הכרוב הממולא מגיעות מהמטבח הסיני הכפרי, שם היו משתמשים בעלי כרוב רכים כתחליף לבצק במנות ביתיות. עם השנים הפכו הגלילות למנת רחוב פופולרית עם מרקם עדין.

הרוטב הסיני מוסיף טעמי אוממי ועומק למנה, רוטב הצ'ילי המתוק מעניק אופי מודרני ובועט.

תכולת מנה:

מנה מכילה 2 ממולאים

כמות:
מינימום 2 פריטים
מרכיבים עיקריים:

כרוב סיני, בשר לבן טחון, פטריות שיטאקי, בצל ירוק, שמן שומשום, פייב ספייס, סויה בהירה.
רוטב סיני: רוטב צדפות, סויה בהירה, סויה כהה, פלפל לבן, שמן שומשום קורנפלור
רוטב צ'ילי ביתי: פלפל צ'ילי טרי, חומץ אורז, מלח, שום, ג'ינג'ר, יין שאושינג, סוכר, סויה כהה, קורנפלור

הוראות חימום והגשה:

במיקרוגלבמידה ועבר הקפאה, יש להפשיר במקרר ולחמםלהוסיף כוס מים בצד בזמן החימום במיקרו

הוראות אחסון והקפאה:

במקררבמקפיא

מנות נוספות מהמטבח של צ'יינה טאון - תל אביב:

59931