לביבות תפוחי אדמה או גזר או קולורבי מתובלות בשום, בצל ירוק וכמון, פריכות וזהובות, מגוררות דק ומטוגנות, עטופות ברוטב סיני חום עשיר על בסיס סויה בהירה וכהה, רוטב פטריות ושמן שומשום אשר מעניק למנה את הטעם הסיני הייחודי ועומק בזכות טעם האוממי המודגש.
השילוב בין לביבה ביתית לבין רוטב סיני כהה ושופע טעמים הוא קריצה למטבח הסיני-אמריקאי: כזה שלוקח חומרי גלם פשוטים ומלביש עליהם רוטב עם אופי. “סוי מג'יק” הוא רוטב שנולד מהאהבה לרטבים חומים של צ’יינהטאון כאלה שמחברים בין מתוק, מלוח ועמוק, והופכים גם ירק צנוע כמו קולורבי למנה ממכרת עם נוכחות.
מנה מכילה 4 לביבות
קולורבי, קמח, קורנפלור, אבקת אפיה, ביצים, בצל ירוק, כמון, שום, סויה בהירה, סויה כהה, רוטב צדפות, שמן שומשום, פלפל לבן
במיקרוגלהקפצה קלה במחבת עד לחימוםבמידה ועבר הקפאה, יש להפשיר במקרר ולחמם
במקררבמקפיא






