תיאור המנה:
נתחי פילה סלמון צרובים ומזוגגים ברוטב טריאקי ביתי עם סויה, מירין, ג’ינג’ר, שום וסוכר
מנה קלאסית מהמטבח היפני שהתפשטה לכל העולם – סלמון טרי נצרב על מחבת עד שמקבל קרמול יפה, ואז מצופה ברוטב טריאקי סמיך ומבריק. מקור השם "טריאקי" במילים היפניות "טרה" (ברק) ו"יאקי" (צלייה), והוא מתאר בדיוק את המראה המבריק של הרוטב אחרי הצלייה.
תכולת מנה:
יחידה מכילה כ- 200 גרם פילה סלמון

כמות:
מינימום 2 פריטים

מרכיבים עיקריים:
סלמון, סויה כהה, סוכר חום, דבש, מירין, שום, שמן שומשום, קורנפלור
הוראות חימום והגשה:
בתנור מחומם מראש על 180 מעלות טורבו למספר דקות
הוראות אחסון והקפאה:
במקרר