מנה חמה ומנחמת של כרעי עוף, תפוחי אדמה רכים וגריסי פנינה, שהתבשלו יחד באיטיות, ספוגים בטעמים סיניים עשירים. המנה מזכירה את החמין המוכר, אך בגרסה מפתיעה עם תיבול סיני שמוסיף לה רובד ייחודי של מליחות ועומק. מושלם לימי חורף קרירים או לכל מי שמחפש אוכל מנחם עם טוויסט סיני
בישול אדום סיני הוא טכניקת בישול מסורתית שמשתמשת ברוטב המבוסס על סויה כהה, סוכר, ותבלינים כמו כוכב אניס, קינמון, ושום. התהליך מעניק למרכיבים צבע אדמדם עמוק וטעמים עשירים, מתקתקים ומעט מלוחים. זוהי שיטה נפוצה להכנת בשרים, ירקות וקטניות, שמשלבת רכות עם ארומה מתובלת ומרקם עמוק.
מנה מכילה כרע
שוקי עוף, תפוחי אדמה, גריסי פנינה, סויה בהירה, סויה כהה, יין שאושינג, קינמון סיני, כוכב אניס, הל, ציפורן, פלפל סצואן, בצל, שום, ג'ינג'ר, שעועית שחורה מותססת, סוכר
במיקרוגלבסיר עם 2-3 כפות מים, על אש בינונית עד לבעבוע, לערבב מדי פעם
במקרר






