פרגיות וכנפיים מאודות עם פטריות, גפרורי ג'ינג'ר ופלפל סצ'ואן
פרגיות וכנפיים מאודות עם פטריות, גפרורי ג'ינג'ר ופלפל סצ'ואן
צ'יינה טאון - תל אביב

צ'יינה טאון - תל אביב

הגעתי ממשפחה של בשלניות מעולות עם שלל מסורות – סבתא שלי בישלה אוכל רומני ודרום אמריקאי נפלא, ואמא העדיפה את המטבח הצרפתי והאיטלקי. ואז אני נולדתי, בניו יורק. בזמן שההורים שלי טיילו בעולם, ואחותי...

קראו עוד »

ימי המשלוחים תלויים בישוב

עוד מהמטבח של צ'יינה טאון - תל אביב »

תיאור המנה:

מנת פרגיות וכנפיים עם פטריות, ג'ינג'ר ופלפל סציואן מאודים. העוף מושרה במרינדה המקנה לו רכות ושומרת על עסיסיות העוף בזמן האידוי. המנה מכילה שלל פטריות טריות ומיובשות ומתובלת עם גפרורי ג'ינג'ר, פלפל סצ'ואן ושמן שומשום.

** לא מכיל גלוטן עד רמת התבלינים, כלים נקיים ואריזה נפרדת (הסביבה אינה סטרילית מגלוטן)

תכולת מנה:

בליטר פרגיות וכנפיים מאודות עם פטריות, גפרורי ג'ינג'ר ופלפל סצ'ואן יש כ- 400 גרם עוף

כמות:
מינימום 1 פריטים
מרכיבים עיקריים:

פרגיות (220 ג'), חצאי כנפיים (4), פטריות טריות, פטריות שיטאקי מיובשות, פיטריות אוזן העץ (פונגוס) מיובשות, ג'ינג'ר, פלפל סצ'ואן, פלפל שחור גרוס, שמן שומשום, מלח, סוכר, קורנפלור, יין שאושינג

הוראות חימום והגשה:

במיקרוגלבתנור מחומם מראש על 180 מעלות טורבו ומכוסה למספר דקותהקפצה קלה במחבת עד לחימוםבמידה ועבר הקפאה, יש להפשיר במקרר ולחמם

הוראות אחסון והקפאה:

במקררבמקפיא

מנות נוספות מהמטבח של צ'יינה טאון - תל אביב:

חוות דעת לקוחות

גלי ל.
1 2 3 4 5
דירוג כללי: 5

טעים מאוד

גלי ל. | 15.06.2025
56115