מנת פרגיות וכנפיים עם פטריות, ג'ינג'ר ופלפל סציואן מאודים. העוף מושרה במרינדה המקנה לו רכות ושומרת על עסיסיות העוף בזמן האידוי. המנה מכילה שלל פטריות טריות ומיובשות ומתובלת עם גפרורי ג'ינג'ר, פלפל סצ'ואן ושמן שומשום.
** לא מכיל גלוטן עד רמת התבלינים, כלים נקיים ואריזה נפרדת (הסביבה אינה סטרילית מגלוטן)
בליטר פרגיות וכנפיים מאודות עם פטריות, גפרורי ג'ינג'ר ופלפל סצ'ואן יש כ- 400 גרם עוף


פרגיות (220 ג'), חצאי כנפיים (4), פטריות טריות, פטריות שיטאקי מיובשות, פיטריות אוזן העץ (פונגוס) מיובשות, ג'ינג'ר, פלפל סצ'ואן, פלפל שחור גרוס, שמן שומשום, מלח, סוכר, קורנפלור, יין שאושינג
במיקרוגלבתנור מחומם מראש על 180 מעלות טורבו ומכוסה למספר דקותהקפצה קלה במחבת עד לחימוםבמידה ועבר הקפאה, יש להפשיר במקרר ולחמם
במקררבמקפיא
טעים מאוד
גלי ל. | 15.06.2025