נגיסי עוף במרינדה אסיאתית, מאודים עם פטריות וג'ינג'ר. האידוי העדין משאיר את הבשר רך ונימוח. המנה מתובלת בפלפל סצ'ואן כתוש בעל הטעם הייחודי. הטעם הכולל מעט פיקנטי, בעיקר בזכות גפרורי הג'ינג'ר. המנה יוצאת על אורז לבן לאיזון הטעמים וספיגת הרוטב שנוצר בזמן האידוי.
ליטר עם כ- 250 גרם עוף
ניתן לבקש ללא פלפל סצ'ואן
ניתן לבקש ללא בצל ירוק
עוף, סוכר, מלח, יין שאושינג, רוטב צדפות, קורנפלור, פטריות שמפיניון,פטריות שיטאקי, ג'ינג'ר, בצל ירוק, שמן שומשום פלפל סצ'ואן
בתנור מחומם מראש על 180 מעלות טורבו ומכוסה למספר דקותבמידה ועבר הקפאה, יש להפשיר במקרר ולחמם
במקררבמקפיא