עוף מאודה פיקנטי עם פטריות ג'ינג'ר ופלפל סצ'ואן
עוף מאודה פיקנטי עם פטריות ג'ינג'ר ופלפל סצ'ואן
חדשה ביאמי! צ'יינה טאון - תל אביב

חדשה ביאמי! צ'יינה טאון - תל אביב

הגעתי ממשפחה של בשלניות מעולות עם שלל מסורות – סבתא שלי בישלה אוכל רומני ודרום אמריקאי נפלא, ואמא העדיפה את המטבח הצרפתי והאיטלקי. ואז אני נולדתי, בניו יורק. בזמן שההורים שלי טיילו בעולם, ואחותי...

קראו עוד »

ימי המשלוחים תלויים בישוב

עוד מהמטבח של חדשה ביאמי! צ'יינה טאון - תל אביב »

תיאור המנה:

נגיסי עוף במרינדה אסיאתית, מאודים עם פטריות וג'ינג'ר. האידוי העדין משאיר את הבשר רך ונימוח. המנה מתובלת בפלפל סצ'ואן כתוש בעל הטעם הייחודי. הטעם הכולל מעט פיקנטי, בעיקר בזכות גפרורי הג'ינג'ר. המנה יוצאת על אורז לבן לאיזון הטעמים וספיגת הרוטב שנוצר בזמן האידוי.

תכולת מנה:

ליטר עם כ- 250 גרם עוף

אפשרויות לשינויים:

ניתן לבקש ללא פלפל סצ'ואן
ניתן לבקש ללא בצל ירוק

יש לציין את הבחירה ב"הערות למנה" בעגלת הקניות.
כמות:
מינימום 1 פריטים
מרכיבים עיקריים:

עוף, סוכר, מלח, יין שאושינג, רוטב צדפות, קורנפלור, פטריות שמפיניון,פטריות שיטאקי, ג'ינג'ר, בצל ירוק, שמן שומשום פלפל סצ'ואן

הוראות חימום והגשה:

בתנור מחומם מראש על 180 מעלות טורבו ומכוסה למספר דקותבמידה ועבר הקפאה, יש להפשיר במקרר ולחמם

הוראות אחסון והקפאה:

במקררבמקפיא

מנות נוספות מהמטבח של חדשה ביאמי! צ'יינה טאון - תל אביב:

52567