כרעי עוף המושרים ללילה במרינדה מתקתקה - מלוחה המבוססת על שילוב רטבים ותיבול סיני אופייני - הויסין, סויה, תבלין 5Spice, פלפל לבן טחון, שמן שומשום ושום ואז צלויה בחום גבוה תוך הברשה תכופה של המרינדה וזיגוג מסיים מתקתק לקבלת צבע אדאדם מסורתי.
צ'אר סיו היא מנה מוכרת מאד במטבחים הסיניים, ומשמשת גם כמנה עיקרית בפני עצמה וגם כבסיס לתיבול ותוספת למנות אחרות.
מנה מכילה כרע


כרעי עוף, שום, רוטב הויסין, מולסה, יין שאושינג, תבלין 5Spice, פלפל לבן טחון, סויה, שמן שומשום, סוכר, מלח, ג'ל צבע מאכל אדום, גלוקוז,
בתנור מחומם מראש על 180 מעלות טורבו למספר דקותבמידה ועבר הקפאה, יש להפשיר במקרר ולחמם
במקררבמקפיא