כרעי עוף בגריל בתיבול סיני - צ'אר סיו
כרעי עוף בגריל בתיבול סיני - צ'אר סיו
1 2 3 4 5
1 מדרגים 0
צ'יינה טאון - תל אביב

צ'יינה טאון - תל אביב

הגעתי ממשפחה של בשלניות מעולות עם שלל מסורות – סבתא שלי בישלה אוכל רומני ודרום אמריקאי נפלא, ואמא העדיפה את המטבח הצרפתי והאיטלקי. ואז אני נולדתי, בניו יורק. בזמן שההורים שלי טיילו בעולם, ואחותי...

קראו עוד »

ימי המשלוחים תלויים בישוב

עוד מהמטבח של צ'יינה טאון - תל אביב »

תיאור המנה:

כרעי עוף המושרים ללילה במרינדה מתקתקה - מלוחה המבוססת על שילוב רטבים ותיבול סיני אופייני - הויסין, סויה, תבלין 5Spice, פלפל לבן טחון, שמן שומשום ושום ואז צלויה בחום גבוה תוך הברשה תכופה של המרינדה וזיגוג מסיים מתקתק לקבלת צבע אדאדם מסורתי. 

צ'אר סיו היא מנה מוכרת מאד במטבחים הסיניים, ומשמשת גם כמנה עיקרית בפני עצמה וגם כבסיס לתיבול ותוספת למנות אחרות.

תכולת מנה:

מנה מכילה כרע

כמות:
מינימום 2 פריטים
מרכיבים עיקריים:

כרעי עוף, שום, רוטב הויסין, מולסה, יין שאושינג, תבלין 5Spice, פלפל לבן טחון, סויה, שמן שומשום, סוכר, מלח, ג'ל צבע מאכל אדום, גלוקוז,

הוראות חימום והגשה:

בתנור מחומם מראש על 180 מעלות טורבו למספר דקותבמידה ועבר הקפאה, יש להפשיר במקרר ולחמם

הוראות אחסון והקפאה:

במקררבמקפיא

מנות נוספות מהמטבח של צ'יינה טאון - תל אביב:

55912