קוביות טופו, גזר ובוטנים בתיבול מלוח-חריף. הטופו נטבל בבלילה ומטוגן על מחבת, אליו מתווספות קוביות גזר, בוטנים ותיבול סיני מלוח-פיקנטי על בסיס פלפל חריף מיובש, ג'ינג'ר, שום, בצל ירוק ופלפל סצ'ואן. המנה מגיעה על מצע אורז לבן לאיזון הטעמים והחריפות.
יש גרסאות רבות למרכיבי הקונג פאו אך לכולן מרכיבים משותפים בזכותם המנה ידועה: בוטנים, פלפל חריף מיובש ופלפל סצ'ואן
ליטר עם כ- 250 גרם טופו
ניתן לבקש פחות חריף
ניתן לבקש ללא פלפל סצ'ואן
טופו, קורנפלור, אבקת שום, אבקת בצל, 5Spice, מלח, סויה בהירה וכהה, חומץ אורז, שמן שומשום, בוטנים, גזר, ג'ינג'ר, פלפל שאטה מיובש, בצל ירוק, שום, אבקת פלפל סצ'ואן, אורז יסמין, סוכר
במיקרוגלבתנור מחומם מראש על 180 מעלות טורבו למספר דקות
במקרר
סליחה אבל ממש לא לטעמנו
לירן ד. | 12.11.2024נהדרת
איריס ס. | 05.10.2024