"פראסה הגיעה פסח בא" למלכת הבצלים קוראים "כרישה" או בשם השיווקי שלה בכל העולם "פראסה".
כשמשלבים אותה עם בשר, משהו במרקם העדין, בטעם המתקתק שלה ובאופי הערמומי שיש לה, מוביל אותה לשחק תפקיד חדש מבלי לשכוח להיות תמיד במרכז המנה.
בפסח - פירורי הלחם יוחלפו בפירורי מצה** לא מכיל גלוטן עד רמת התבלינים, כלים נקיים ואריזה נפרדת (הסביבה אינה סטרילית מגלוטן)
4 קציצות פראסה עם בשר במנה


פראסה " כרישה" , בשר טחון טרי, תפו"א, פירורי לחם או קמח מצה בפסח, ביצה, שמן, שום, פלפל, מלח
תנור חימום קל / מיקרוגל 10 שניות
מקרר / מקפיא - הפשרה במקרר יום לפני