סייטן טחון מאודה, מבושל באיטיות ברוטב עגבניות סמיך וניחוחי – מנה עשירה שמפיצה ריחות של בית ובישול ארוך. הגזר, הסלרי האמריקאי והבצל מתקרמלים בעדינות ונטמעים ברוטב, מעניקים עומק מתקתק ומרקם רך שמתמזג עם הסייטן הטחון. בישול של כמה שעות מאפשר לטעמים להיפתח ולהתמזג זה בזה, כשהכול נחתם בשמן זית כתית מעולה שמעניק ברק, ארומה ופינוק אחרון לחיך. מנה טבעונית עם נשמה ים־תיכונית וטעם של בישול אמיתי.
חצי ליטר רוטב בלבד / חצי ליטר רוטב+ ליטר פסטה
ניתן להזמין ללא גלוטן,
לא מכיל גלוטן עד רמת התבלינים, כלים נקיים ואריזה נפרדת (הסביבה אינה סטרילית מגלוטן)
סייטן טחון מאודה, גזר קצוץ, סלרי אמריקאי, בצל, שום, עגבניות מרוסקות, רסק עגבניות, שמן זית כתית מעולה, ציר ירקות, פפריקה מתוקה, פפריקה מעושנת, אורגנו יבש, מלח, פלפל שחור, קורט סוכר.
במיקרוגלהקפצה קלה במחבת עד לחימוםבמידה ועבר הקפאה, יש להפשיר במקרר ולחמםפסטה: לחמם במים רותחים מספר דקות או במיקרו ולערבב עם הרוטב / ניתן לערבב עם הרוטב ולחמם במיקרו/ על הגז
במקררבמקפיאניתן להקפיא את הרוטב בלבד ולהפשיר במקרר ערב לפניפסטה: אחסון במקרר






