5
תיאור המנה:
"בשר ואפונה בסיר" הוא מאכל מסורתי המוכן בדרך כלל עם נתחי בשר בקר ואפונה. את הבשר צולים ראשון, כאשר לאחר מכן מוסיפים את האפונה. החומרים מתבשלים יחד בסיר במשך זמן רב, עד שהבשר רך והאפונה פריכה. התוצאה היא אוכל טעים עם טעמים וריחות עשירים. בדרך כלל הוא מוגש חם ואפשר ללוות אותו עם לחם ואורז
תכולת מנה:
ליטר עם 250 גרם בשר
כמות:
מינימום 1 פריטים
מרכיבים עיקריים:
בשר בקר צלי, בצל, שמן זית, שמיר, מלח, פלפל, אפונה.
הוראות חימום והגשה:
להגיש בטמפ' החדר, במיקרוגל, בתנור המחומם על 180 מעלות לכ-10 דק', במידה ועבר הקפאה, יש להפשיר במקרר ולחמם
הוראות אחסון והקפאה:
בקירור, ניתן להקפיא
הבשר היה רך וטעים השילוב עם האפונה מומלץ
רוני פ. | 03.08.2024טעים נימוח בפה
Orly B. | 25.03.2024מעט בשר יחסית אבל טעים
גלית ז. | 15.03.2024