אפונה ובשר בסיר
אפונה ובשר בסיר
הטבח מסלוניקי

הטבח מסלוניקי

מגיל צעיר מאוד פיתחתי תשוקה ואהבה חזקה לבישול. נולדתי בעיר סלוניקי ביוון, בתחילת המאה שעברה הייתה יוון מרכז תרבויות ופילוסופיות קולינריות שונות. זו הסביבה שבה גדלה המשפחה שלי, בילדותי ביליתי הרבה...

קראו עוד »

ימי המשלוחים תלויים בישוב

עוד מהמטבח של הטבח מסלוניקי »

תיאור המנה:

"בשר ואפונה בסיר" הוא מאכל מסורתי המוכן בדרך כלל עם נתחי בשר בקר ואפונה. את הבשר צולים ראשון, כאשר לאחר מכן מוסיפים את האפונה. החומרים מתבשלים יחד בסיר במשך זמן רב, עד שהבשר רך והאפונה פריכה. התוצאה היא אוכל טעים עם טעמים וריחות עשירים. בדרך כלל הוא מוגש חם ואפשר ללוות אותו עם לחם ואורז

תכולת מנה:

ליטר עם 250 גרם בשר

כמות:
מינימום 1 פריטים
מרכיבים עיקריים:

בשר בקר צלי, בצל, שמן זית, שמיר, מלח, פלפל, אפונה.

הוראות חימום והגשה:

להגיש בטמפ' החדר, במיקרוגל, בתנור המחומם על 180 מעלות לכ-10 דק', במידה ועבר הקפאה, יש להפשיר במקרר ולחמם

הוראות אחסון והקפאה:

בקירור, ניתן להקפיא

מנות נוספות מהמטבח של הטבח מסלוניקי:

חוות דעת לקוחות

Orly B.
1 2 3 4 5
דירוג כללי: 5

טעים נימוח בפה

Orly B. | 25.03.2024
גלית ז.
1 2 3 4 5
דירוג כללי: 5

מעט בשר יחסית אבל טעים

גלית ז. | 15.03.2024
45701