סופלה כבש עם אורז-אל בסנטבה
סופלה כבש עם אורז-אל בסנטבה
הטבח מסלוניקי

הטבח מסלוניקי

מגיל צעיר מאוד פיתחתי תשוקה ואהבה חזקה לבישול. נולדתי בעיר סלוניקי ביוון, בתחילת המאה שעברה הייתה יוון מרכז תרבויות ופילוסופיות קולינריות שונות. זו הסביבה שבה גדלה המשפחה שלי, בילדותי ביליתי הרבה...

קראו עוד »

ימי המשלוחים תלויים בישוב

עוד מהמטבח של הטבח מסלוניקי »

תיאור המנה:

הסופלה הוא מאכל המורכב מבשר כבש מבושל עם אורז ומוגש עם יוגורט. הכבש מושרה בתבלינים, ולאחר מכן מבושל עם האורז במחבת ומוגש עם יוגורט מעל. היוגורט מעניק מרקם קליל וקרמי המשתלב בהרמוניה עם התערובת הבשרית והארומטית של כבש ואורז

תכולת מנה:

תבנית 26/19
תבנית 26/32

כמות:
מינימום 1 פריטים
מרכיבים עיקריים:

בשר כבש, יוגורט, ביצים, מלח, פלפל, אורז עגול, שמן זית

הוראות חימום והגשה:

להגיש בטמפ' החדר, במיקרוגל, בתנור המחומם על 180 מעלות לכ-10 דק', במידה ועבר הקפאה, יש להפשיר במקרר ולחמם

הוראות אחסון והקפאה:

בקירור, ניתן להקפיא

מנות נוספות מהמטבח של הטבח מסלוניקי:

חוות דעת לקוחות

אירית ל.
1 2 3 4 5
דירוג כללי: 5

מעולה

אנונימי | 13.04.2024
אירית ל.
1 2 3 4 5
דירוג כללי: 5

הזמנו עם בשר במקום כבש. מנה מיוחדת וטעימה מאד

אנונימי | 10.03.2024
גדעון א.
1 2 3 4 5
דירוג כללי: 5

מנה נהדרת.

גדעון א. | 10.02.2024
ליטל ד.
1 2 3 4 5
דירוג כללי: 5

מעולה ! אותה הכי אהבנו ובטוחה שנזמין אותה שוב בעתיד

ליטל ד. | 17.09.2023
קרן  ס.
1 2 3 4 5
דירוג כללי: 2

חשוב לדעת שזו מנה ש80% ממנה אורז. יש מעט בשר במרכז התבנית והוא עם עצמות. זה מקשה בחלוקה למנות כי יצא שרוב האנשים אכלו רק אורז והתבאסו.

אנונימי | 13.08.2023
45700