תיאור המנה:
סקורדליה מתפוחי האדמה היא וריאציה של סקורדליה הקלאסית שבה בסיס הרוטב מגיע מתפוחי אדמה. מרכיבים בסיסיים של סקורדליה הם תפוחי אדמה, שום, שמן זית, מלח וחומץ. לתפוחי אדמה יש מרקם קרמי עשיר בגלל תפוחי האדמה. שום נותן את הטעם העז ואת התו החריף, בעוד שמן זית, מלח וחומץ מוסיפים רעננות וטעימות. ניתן להגיש תפוחי אדמה סקורדליה כרוטב מסורתי עם בשר, דגים או ירקות.
כמות:
מינימום 1 פריטים
מרכיבים עיקריים:
תפוח אדמה, שמן זית, חומץ, מלח, פלפל, שום
הוראות חימום והגשה:
להגיש בטמפ' החדר
הוראות אחסון והקפאה:
בקירור
נדיר
אנונימי | 09.03.2024משהו יוצא דופן וטעים
יצחק ג. | 11.02.2024מצויין
ישראלה פ. | 07.01.2024טעים ומוצלח כתמיד!
אנונימי | 06.01.2024מעט דליל. תפוחי האדמה מורגשים היטב. והטעם הכללי - טוב מאוד.
אורית ב. | 04.11.2023פחות התחברנו לטעם של הסקורדליה (פעם ראשונה שאנחנו טועמים ולא ידענו למה לצפות כשהזמנו)
יעל ק. | 18.09.2023