כרע עוף עם תפוחי אדמה בתנור ברוטב חרדל-לימון, שילוב נהדר בין טעמים עשירים וטריים המתאימים לארוחה חגיגית או יומיומית. העוף בתנור, שמתובל באופן מסורתי בתבלינים כמו מלח ופלפל, מקבל רוטב עשיר וטעים המבוסס על חרדל ולימון.
העוף צולל לתוך תערובת הרוטב, שמתפשטת גם על תפוחי האדמה בתנור. הרוטב עשוי משילוב של חרדל ולימון, שמעניק חומציות ורעננות. לעיתים מוסיפים גם דבש להענקת איזון בין החמימות לחמימות.
תפוחי האדמה בתנור מקבלים את הטעמים מהעוף והרוטב, ונכנסים לתהליך של צלייה איטית שמפיקה מהם טעם קרמלי וטעים. התוצאה היא מנה עשירה, עם שילוב מושלם בין פריכות העוף והרוטב הנפלא שמציף את תפוחי האדמה.
כרע עוף+ תפוח אדמה
כרעיים עוף, תפוח אדמה, חרדל, לימון, מלח, פלפל, אורגנו
לחמם במיקרו ל4-5 דקות או בתבנית בתנור ל-10-15 דקות
במקרר או במקפיא