קישוא ממולא עם בשר טחון
קישוא ממולא עם בשר טחון
הטבח מסלוניקי

הטבח מסלוניקי

מגיל צעיר מאוד פיתחתי תשוקה ואהבה חזקה לבישול. נולדתי בעיר סלוניקי ביוון, בתחילת המאה שעברה הייתה יוון מרכז תרבויות ופילוסופיות קולינריות שונות. זו הסביבה שבה גדלה המשפחה שלי, בילדותי ביליתי הרבה...

קראו עוד »

ימי המשלוחים תלויים בישוב

עוד מהמטבח של הטבח מסלוניקי »

תיאור המנה:

קישואים במילוי ארומטי של בשר בקר טחון, אורז, בצל, עשבי תיבול ארומטיים ותבלינים. לאחר בישול, הם מוגשים עם רוטב יוברלמון (לימון- ביצה) המעניק חמיצות עדינה ורעננות למנה ויוצר טעם מאוזן וטוב

תכולת מנה:

יחידה

אפשרויות לשינויים:

אפשר להוריד תבלינים שלא אוהבים

יש לציין את הבחירה ב"הערות למנה" בעגלת הקניות.
כמות:
מינימום 4 פריטים
מרכיבים עיקריים:

קישואים, בשר בקר, אורז עגול, מלח, פלפל, בצל, שמיר, פטרוזיליה, נענע, ביצים, לימון

הוראות חימום והגשה:

להגיש בטמפ' החדר, במיקרוגל, בתנור המחומם על 180 מעלות לכ-10 דק', במידה ועבר הקפאה, יש להפשיר במקרר ולחמם

הוראות אחסון והקפאה:

בקירור, ניתן להקפיא

מנות נוספות מהמטבח של הטבח מסלוניקי:

חוות דעת לקוחות

רענן ומיכל ח.
1 2 3 4 5
דירוג כללי: 4

בסדר

רענן ומיכל ח. | 19.11.2023
ran c.
1 2 3 4 5
דירוג כללי: 4

מבחן הטעם -טעים,נדיב מאוד, כמו שאר המנות הבעיה היחידה שהיתה לחלק מהטועמים זה עובי הקישוא וצריך להתרגל לרוטב זה לא רוטב רגיל של ממולאים אלא נוסח ביתי של הטבח ומאיפה שורשיו.

ran c. | 04.11.2023
45696