גראטן תפוחי אדמה בתבנית
גראטן תפוחי אדמה בתבנית
הטבח מסלוניקי

הטבח מסלוניקי

מגיל צעיר מאוד פיתחתי תשוקה ואהבה חזקה לבישול. נולדתי בעיר סלוניקי ביוון, בתחילת המאה שעברה הייתה יוון מרכז תרבויות ופילוסופיות קולינריות שונות. זו הסביבה שבה גדלה המשפחה שלי, בילדותי ביליתי הרבה...

קראו עוד »

ימי המשלוחים תלויים בישוב

עוד מהמטבח של הטבח מסלוניקי »

תיאור המנה:

התפוח אדמה גראטן הוא מנה מרגשת ומפנקת, שמשלבת בצורה מושלמת בין רכות התפוחי אדמה ובין הטעמים העשירים של הגבינה והרוטב הקרמי. היא מתאימה כמנה עיקרית או כצד למנות בשר או דג, ויכולה להתאים כמנה ראשונה טעימה ומזינה.

תכולת מנה:

תבנית 20/30

כמות:
מינימום 1 פריטים
מרכיבים עיקריים:

גבינה צהובה, תפוח אדמה, מלח, פלפל, אגוז מוסקט, קמח לבן, חלב, חמאה, שמנת

הוראות חימום והגשה:

להגיש בטמפ' החדר, במיקרוגל, בתנור המחומם על 180 מעלות לכ-10 דק'

הוראות אחסון והקפאה:

בקירור, ניתן להקפיא

מנות נוספות מהמטבח של הטבח מסלוניקי:

חוות דעת לקוחות

אירית ל.
1 2 3 4 5
דירוג כללי: 5

מנה כייפת ומיוחדת

אירית ל. | 02.12.2023
ran c.
1 2 3 4 5
דירוג כללי: 5

מבחינתי המנה הכי מוצלחת נדיבה פלוס פלוס בטח למחיר מוקרמת מושלם

ran c. | 04.11.2023
45719