טופו נו נורי מאקי - מקלות טופו עטופים באצת נורי
טופו נו נורי מאקי - מקלות טופו עטופים באצת נורי
סיאול בנטו

סיאול בנטו

שמי ליטל והתשוקה שלי היא המטבח האסייתי. המסעות שלי ליפן ולקוריאה חשפו אותי לטעמים, מרקמים ותרבות אוכל עשירה שם למדתי בישול מסורתי ובעצם חוויה שעיצבה את דרכי הקולינרית.

"סיאול בנטו" נולד מהרצון...

קראו עוד »

ימי המשלוחים תלויים בישוב

עוד מהמטבח של סיאול בנטו »

תיאור המנה:

מקלות טופו מושרים במרינדה, עטופים באצת נורי ומצופים בקמח תפוחי אדמה.
הטופו מטוגן עד שהוא הופך לקריספי מבחוץ ושומר על רכות מבפנים.
מנה פשוטה וטעימה עם שילוב של טעמים יפניים קלאסיים.
מלווה עם רוטב על בסיס רוטב סויה.

אפשרויות לשינויים:


ניתן להזמין ללא גלוטן,
לא מכיל גלוטן עד רמת התבלינים, כלים נקיים ואריזה נפרדת (הסביבה אינה סטרילית מגלוטן)

יש לציין את הבחירה ב"הערות למנה" בעגלת הקניות.
כמות:
מינימום 1 פריטים
מרכיבים עיקריים:

טופו, רוטב סויה, מירין, שמן תפוחי אדמה, קמח תפוחי אדמה, אצות נורי, גינג׳ר, שום ותבלינים.

הוראות חימום והגשה:

להגיש בטמפ' החדרבתנור מחומם מראש על 180 מעלות טורבו למספר דקותהקפצה קלה במחבת עד לחימום

הוראות אחסון והקפאה:

מומלץ לאכול ביום המשלוח

מנות נוספות מהמטבח של סיאול בנטו:

55530