בשר אסאדו רך ועסיסי, בעישון איטי של 7 שעות, מגיע עם צ'ימיצ'ורי ביתי
ניתן להוסיף תפו"א "מדורה"
מנה מתאימה בעיקר לאירועים וערבי חג.
כ- קילו בשר אסאדו לפני הבישול + רוטב צ'ימיצ'ורי ביתי / ניתן להזמין עם ליטר תפוחי אדמה "מדורה".


בשר אסאדו: שמן, פלפל שחור, שום, ראב של טרייגר(מלח, סוכר קנה, סוכר חום, פפריקה, שום, פלפל צ'ילי, שמן חמניות, דבשת קנה.)
תפו"א: רוטב ברביקיו, חרדל דיז'ון, מלח, פלפל שחור.
צ'ימיצ'ורי: פטרוזיליה, שמן, פפריקה חריפה, שום, פלפל אדום, אורגנו.
חימום בתנור על 180 מעלות
בקירור. עדיף לאכול באותו היום.