טשולנט, חמין הונגרי מסורתי, עשיר ומנחם. נתחי בקר (אסאדו) טרי, עצמות בקר, שעועית אדומה, שעועית לבנה ושעועית בובס, גריסי פנינה, תפוחי אדמה, ביצים קשות וקישקע.
החמין מגיע בסיר אלומיניום שמתאים לחימום, הגשה ואחסון.
מקבלים:
ליטר סלט מלפפונים
ליטר חמוצים ביתיים בסגנון הונגרי
בקר, עצמות מח, שעועית יבשה מסוגים שונים, גריסים, ביצים, תפוחי אדמה, קישקע, תבלינים
חימום ראשון מומלץ לחמם בסיר שבו מגיע. אם ישר מהמקרר - לחמם מכוסה בתנור על 170, בערך שעה, ואחכ להסיר את המכסה, להוריד את הטמפ ל 150, ולחמם עד שמגיע לרמת הייבוש והשחמה שאתם אוהבים.
שאריות ניתן לחמם במיקרו.
יש לאחסן במקרר







מוצלח ביותר
נאוה ב. | 15.03.2025החמין היה ארוחה נהדרת. מאד אהבנו.
גדעון א. | 21.01.2023