תיאור המנה:
כנפי עוף בגריל מצופות בשכבה דקה ומתובלת במלח ופלפל לבן, התוצאה היא פיקנטית למדי, וממכרת.
המתכון המקורי נקרא כנפים במלח-פלפל והוא מתכון מקובל מאד בסין, בעיקר בגרסתו המטוגנת. גרסת הגריל לא פחות עוקצנית ופריכה אבל פחות שמנונית.
תכולת מנה:
מנה מכילה 8 כנפיים

כמות:
מינימום 1 פריטים

מרכיבים עיקריים:
כנפי עוף, מלח, פלפל, קמח, קורנפלור, שמן
הוראות חימום והגשה:
בתנור מחומם מראש על 180 מעלות טורבו למספר דקותבמידה ועבר הקפאה, יש להפשיר במקרר ולחמם
הוראות אחסון והקפאה:
במקררבמקפיא