כנפי עוף פיקנטיות על הגריל
כנפי עוף פיקנטיות על הגריל
צ'יינה טאון - תל אביב

צ'יינה טאון - תל אביב

הגעתי ממשפחה של בשלניות מעולות עם שלל מסורות – סבתא שלי בישלה אוכל רומני ודרום אמריקאי נפלא, ואמא העדיפה את המטבח הצרפתי והאיטלקי. ואז אני נולדתי, בניו יורק. בזמן שההורים שלי טיילו בעולם, ואחותי...

קראו עוד »

ימי המשלוחים תלויים בישוב

עוד מהמטבח של צ'יינה טאון - תל אביב »

תיאור המנה:

כנפי עוף בגריל מצופות בשכבה דקה ומתובלת במלח ופלפל לבן, התוצאה היא פיקנטית למדי, וממכרת.

המתכון המקורי נקרא כנפים במלח-פלפל והוא מתכון מקובל מאד בסין, בעיקר בגרסתו המטוגנת. גרסת הגריל לא פחות עוקצנית ופריכה אבל פחות שמנונית.

תכולת מנה:

מנה מכילה 8 כנפיים

כמות:
מינימום 1 פריטים
מרכיבים עיקריים:

כנפי עוף, מלח, פלפל, קמח, קורנפלור, שמן

הוראות חימום והגשה:

בתנור מחומם מראש על 180 מעלות טורבו למספר דקותבמידה ועבר הקפאה, יש להפשיר במקרר ולחמם

הוראות אחסון והקפאה:

במקררבמקפיא

מנות נוספות מהמטבח של צ'יינה טאון - תל אביב:

57148