לחמניות חלב ממולאות בבשר גריל סיני שעובר קיצוץ ידני ומתווסף לרוטב על בסיס הויסין. ניתן לבחור בין מילוי עוף או בשר לבן בגריל סיני (צ'אר סיו). השילוב של לחמניה אפויה ומילוי בשרי הוא שילוב מנצח ולמרות התיבול העז תנו לילדים לטעום, הם עלולים להפתיע אתכם
יחידה
קמח, שמרים, סוכר, מלח, חלב מרוכז, חלב, ביצים, חמאה
מלח-שום, סוכר חום, סויה בהירה, סויה כהה, הויסין, יין אדום, יין שאושינג, תבלין 5Spice, דבש, ג'ל צבע מאכל אדום, מיסו אדום, שום, פלפל לבן, בצל אדום, ציר עוף, קמח
במיקרוגלבתנור מחומם מראש על 180 מעלות טורבו למספר דקותבמידה ועבר הקפאה, יש להפשיר במקרר ולחמם
במקררבמקפיא