פרוסות דקות ורכות של עוף / שרימפס (שלמים) / בקר - מוקפצים במהירות ברוטב סצ'ואני לוהט ומלווים בפלפלים מתוקים ובצל – שילוב של חריפות מפולפלת, מתקתקות עדינה וניחוח של שום, ג'ינג'ר ופלפל צ'ילי.
מנה שמביאה את האנרגיה והחום של מחוז סצ'ואן היישר אל הצלחת, עם מרקם עסיסי ותיבול מודגש.
מנה מושלמת לאוהבי אוכל עם אופי – מתובל ומעט פיקנטי!
ב- 750 מ" מוקפץ יש כ- 200 גרם חלבון


חזה עוף / בקר (שייטל) / שרימפס, קורנפלור, מלח, סוכר, שום, פלפל סצ'ואן, פלפל שאטה יבש, גוצ'אג'נג, סמבל אולק, פלפל אדום מתוק, פלפל ירוק מתוק, בצל, סויה כהה, הויסין, סוכר חום, שמן שומשום, שמן צ'ילי, פלפל לבן טחון, ג'ינג'ר, שמן, שומשום
במיקרוגלהקפצה קלה במחבת עד לחימוםבמידה ועבר הקפאה, יש להפשיר במקרר ולחמם
במקררבמקפיא