רצועות פרגית עסיסיות, גזר מזוגג ומקלות קולורבי מוקפצות ברוטב סמיך שמאזן בין רעננות הדרים לנגיעות סויה אסייתיות.
כרב המנות הסיניות, המנה מבוססת בעיקר על ירקות. בהשראת מנות ה-Stir Fry הדרומיות של סין, שם משלבים פירות ברוטבים לבשרים. גרסה ישראלית-אסייתית למנה צבעונית ומפתיעה שמאזנת בין רכות, רעננות וחריפות מעודנת
ליטר עם כ- 250 גרם עוף
עוף, תפוזים, גזר, קולורבי, סוכר, שום, ג'ינג'ר, חומץ אורז, סויה כהה, צ'ילי גרוס, גרידת תפוז, בצל ירוק
,
במיקרוגלבסיר על אש בינונית עד לבעבוע, לערבב מדי פעםהקפצה קלה במחבת עד לחימוםבמידה ועבר הקפאה, יש להפשיר במקרר ולחמם
במקררבמקפיא







לא משהו - חפשנו את העוף ולא מצאנו
אנונימי | 28.10.2025פחות התחברנו למנה, הרגישה מדי מבושלת כמו ממרק עוף, הייתי צריכה לשדרג אותה יותר לטעמנו.
תמר נ. | 31.07.2025מנה יוצאת מהן הכלל
אירית ל. | 15.05.2025