נתחי שפונדרה עסיסיים עם תפוחי אדמה, בצל ושום, בבישול איטי ארוך של לילה שלם עם תבלינים מתוקים חריפים וציר בקר. – מתקבל צלי רך, ספוג בטעמים עם רוטב עשיר ומנחם.
בליטר צלי בקר ותפוחי אדמה מתוק - חריף יש כחצי קילו תבשיל בקר
ניתן לצלות את הבשר על שמן במקום על חמאה למנה כשרה יותר
יש לציין את הבחירה ב"הערות למנה" בעגלת הקניות.
- 10% הנחה

שפונדרה, קמח, מלח, חמאה, בצל, שום, תפוחי אדמה, חומץ אורז שחור, ציר בקר, סרירצ'ה, ווסטרשייר, סוכר חום, טימין, עלי דפנה, פלפל קאיין
בסיר עם 2-3 כפות מים, על אש בינונית עד לבעבוע, לערבב מדי פעםבמידה ועבר הקפאה, יש להפשיר במקרר ולחמם
במקררבמקפיא