הבשר צלוי בשיטה ייחודית: מושרה במרינדה למשך כמה שעות ומוברש לעתים תכופות בזמן הצלייה ברוטב על בסיס הויסין ותבלין Spice-5, על חום גבוה. התוצאה היא נתח מוצק עם עטיפה מתקתקה ומלאת טעם, שנפרס לפרוסות דקות יחסית. מעולה גם כ"פסטרמה" ליום שאחרי.
צ'אר סיו עומד בפני עצמו, אך יכול לשמש גם כבסיס לתיבול ומילוי של מגוון מאכלים.
מנה מכילה כ- 400 גרם בשר לבן לפני צלייה
כתף חזיר, מיסו אדום, רוטב צדפות, שום, סויה בהירה, יין שאושינג, שמן שומשום, סוכר חום, הויסין, יין אדום, ג'ל צבע מאכל אדום, דבש, 5 Spice
בתנור מחומם מראש על 180 מעלות טורבו למספר דקותבמידה ועבר הקפאה, יש להפשיר במקרר ולחמםניתן לאכול חם או בטמפרטורת החדר
במקררבמקפיא