צ'אר סיו - ברביקיו סיני מבשר לבן
צ'אר סיו - ברביקיו סיני מבשר לבן
חדשה ביאמי! צ'יינה טאון - תל אביב

חדשה ביאמי! צ'יינה טאון - תל אביב

הגעתי ממשפחה של בשלניות מעולות עם שלל מסורות – סבתא שלי בישלה אוכל רומני ודרום אמריקאי נפלא, ואמא העדיפה את המטבח הצרפתי והאיטלקי. ואז אני נולדתי, בניו יורק. בזמן שההורים שלי טיילו בעולם, ואחותי...

קראו עוד »

ימי המשלוחים תלויים בישוב

עוד מהמטבח של חדשה ביאמי! צ'יינה טאון - תל אביב »

תיאור המנה:

הבשר צלוי בשיטה ייחודית: מושרה במרינדה למשך כמה שעות ומוברש לעתים תכופות בזמן הצלייה ברוטב על בסיס הויסין ותבלין Spice-5, על חום גבוה. התוצאה היא נתח מוצק עם עטיפה מתקתקה ומלאת טעם, שנפרס לפרוסות דקות יחסית. מעולה גם כ"פסטרמה" ליום שאחרי.

צ'אר סיו עומד בפני עצמו, אך יכול לשמש גם כבסיס לתיבול ומילוי של מגוון מאכלים.

תכולת מנה:

מנה מכילה כ- 400 גרם בשר לבן לפני צלייה

כמות:
מינימום 1 פריטים
מרכיבים עיקריים:

כתף חזיר, מיסו אדום, רוטב צדפות, שום, סויה בהירה, יין שאושינג, שמן שומשום, סוכר חום, הויסין, יין אדום, ג'ל צבע מאכל אדום, דבש, 5 Spice

הוראות חימום והגשה:

בתנור מחומם מראש על 180 מעלות טורבו למספר דקותבמידה ועבר הקפאה, יש להפשיר במקרר ולחמםניתן לאכול חם או בטמפרטורת החדר

הוראות אחסון והקפאה:

במקררבמקפיא

מנות נוספות מהמטבח של חדשה ביאמי! צ'יינה טאון - תל אביב:

52834