קדירת שעועית לבנה ותפוחי אדמה בבישול אדום - הגרסה הסינית לחמין
קדירת שעועית לבנה ותפוחי אדמה בבישול אדום - הגרסה הסינית לחמין
1 2 3 4 5
4 מדרגים 0
צ'יינה טאון - תל אביב

צ'יינה טאון - תל אביב

הגעתי ממשפחה של בשלניות מעולות עם שלל מסורות – סבתא שלי בישלה אוכל רומני ודרום אמריקאי נפלא, ואמא העדיפה את המטבח הצרפתי והאיטלקי. ואז אני נולדתי, בניו יורק. בזמן שההורים שלי טיילו בעולם, ואחותי...

קראו עוד »

ימי המשלוחים תלויים בישוב

עוד מהמטבח של צ'יינה טאון - תל אביב »

תיאור המנה:

מנה חמה ומנחמת של שעועית לבנה, תפוחי אדמה רכים וגריסי פנינה, שהתבשלו יחד באיטיות, ספוגים בטעמים סיניים עשירים. המנה מזכירה את החמין המוכר, אך בגרסה מפתיעה עם תיבול סיני שמוסיף לה רובד ייחודי של מליחות ועומק. מושלם לימי חורף קרירים או לכל מי שמחפש אוכל מנחם עם טוויסט סיני!

בישול אדום סיני הוא טכניקת בישול מסורתית שמשתמשת ברוטב המבוסס על סויה כהה, סוכר, ותבלינים כמו כוכב אניס, קינמון, ושום. התהליך מעניק למרכיבים צבע אדמדם עמוק וטעמים עשירים, מתקתקים ומעט מלוחים. זוהי שיטה נפוצה להכנת בשרים, ירקות וקטניות, שמשלבת רכות עם ארומה מתובלת ומרקם עמוק.

תכולת מנה:

בליטר קדירת שעועית לבנה ותפוחי אדמה בבישול אדום - הגרסה הסינית לחמין

כמות:
מינימום 1 פריטים
מרכיבים עיקריים:

שעועית לבנה, גריסי פנינה, תפוחי אדמה, סויה כהה, בצל, שום, ג'ינג'ר, קינמון סיני, כוכב אניס, הל, יין שאושינג, מלח,פלפל לבן

הוראות חימום והגשה:

בסיר עם 2-3 כפות מים, על אש בינונית עד לבעבוע, לערבב מדי פעםבתנור מחומם מראש על 180 מעלות טורבו ומכוסה למספר דקותבמידה ועבר הקפאה, יש להפשיר במקרר ולחמם

הוראות אחסון והקפאה:

במקררבמקפיא

מנות נוספות מהמטבח של צ'יינה טאון - תל אביב:

55569