מנה חמה ומנחמת של שעועית לבנה, תפוחי אדמה רכים וגריסי פנינה, שהתבשלו יחד באיטיות, ספוגים בטעמים סיניים עשירים. המנה מזכירה את החמין המוכר, אך בגרסה מפתיעה עם תיבול סיני שמוסיף לה רובד ייחודי של מליחות ועומק. מושלם לימי חורף קרירים או לכל מי שמחפש אוכל מנחם עם טוויסט סיני!
בישול אדום סיני הוא טכניקת בישול מסורתית שמשתמשת ברוטב המבוסס על סויה כהה, סוכר, ותבלינים כמו כוכב אניס, קינמון, ושום. התהליך מעניק למרכיבים צבע אדמדם עמוק וטעמים עשירים, מתקתקים ומעט מלוחים. זוהי שיטה נפוצה להכנת בשרים, ירקות וקטניות, שמשלבת רכות עם ארומה מתובלת ומרקם עמוק.
בליטר קדירת שעועית לבנה ותפוחי אדמה בבישול אדום - הגרסה הסינית לחמין


שעועית לבנה, גריסי פנינה, תפוחי אדמה, סויה כהה, בצל, שום, ג'ינג'ר, קינמון סיני, כוכב אניס, הל, יין שאושינג, מלח,פלפל לבן
בסיר עם 2-3 כפות מים, על אש בינונית עד לבעבוע, לערבב מדי פעםבתנור מחומם מראש על 180 מעלות טורבו ומכוסה למספר דקותבמידה ועבר הקפאה, יש להפשיר במקרר ולחמם
במקררבמקפיא