סופלאקי עוף הוא מנה פופולרי במטבח היווני. הוא מורכב מחתיכות עוף שהושרו בתערובת ארומטית של לימון, שמן זית, תבלינים ועשבי תיבול. מומלץ לקחת מפורק לצד פיתה, עגבנייה ובצל טריים וצזיקי או רוטב שום. סופלאקי הוא אופציה טעימה לארוחה והוא פופולרי בחנויות מזון מהיר ובטברנות בכל רחבי יוון.
מנה עם 250 גר פרגית(לפני בישול) + רוטב שום / ציזיקי / מנה+ פיתה + סלט עגבניות ובצל ורוטב לבחירה


פרגית, שמן זית, מלח, פלפל, אורגנו, לימון
פיתה בסגנון יווני מורכבת מקמח ויוגורט.
להגיש בטמפ' החדר, במיקרוגל, בתנור המחומם על 180 מעלות לכ-10 דק', במידה ועבר הקפאה, יש להפשיר במקרר ולחמם
בקירור, ניתן להקפיא
מעולה
דרור ש. | 29.06.2025מעולה!
סבטלנה ב. | 15.06.2025המארז היה נראה קטן אבל הופתעתי ממש כמה המנה השביעה אותי והפרגיות היו טעימות מאוד
גיל א. | 15.03.2025סופלקי טעים!
יעל ק. | 30.12.2024הרוטב שום היה ממש טעים
Shira A. | 28.12.2024הסופלקי של איזי מתובל היטב והעוף רך מאד. המנה נדיבה בגודלה ולכן נראה לנו שהיה עדיף להקטין את המנה (200 גרם במקום 250 גרם) במקום להעלות את מחיר המנה. הפעם הזמנו ללא סלט העגבניות שאנחנו אוהבים ובעבר היה חלק מהמנה הבסיסית.
יעל ק. | 03.11.2024הציזיקי טעים והלחם/פיתה היה טוב, הבשר יבש מעט
אנונימי | 28.07.2024הסופלקי הוא חלק מכל הזמנה שאנחנו עושים. תמיד נהנים מהבשר ומסלט העגבניות.
יעל ק. | 26.06.2024מנה מצויינת שאנחנו מזמינים שוב ושוב.
יעל ק. | 26.06.2024אנחנו מזמינים את הסופלקי בכל הזמנה ותמיד נהנים מהמנה הזו. כמות הבשר נדיבה והתיבול טעים. אנחנו גם אוהבים מאד את סלט העגבניות והבצל.
יעל ק. | 26.05.2024מנה נדיבה בגודלה וטעימה מאד. אנחנו אוהבים גם את סלט העגבניות והבצל.
יעל ק. | 16.02.2024אנחנו היינו שניים. והספיק. מומלץ לאפשר אופציה להזמין עוד 1-2 פיתות ייוניות ועו ד סופלקי
צביקה ג. | 14.02.2024הסופלקי של איזי מצויין ואנחנו מזמינים אותו שוב ושוב. אנחנו אוהבים מאד את סלט העגבניות ובצל. גם הפיתות והציזיקי טעימים מאד.
יעל ק. | 20.01.2024מנה נדיבה בגודלה, הסופלקי היה טעים מאד וכך גם העגבניות והציזיקי. מומלץ!
יאיר ק. | 18.12.2023פעם שלישית שאנחנו טועמים את הסופלקי של איזי, פעם שלישית שאנחנו נהנים מאד מהמנה הזו. נשמח אם תהיה אופציה להזמין את הסופלקי ללא הנלווים (פיתה, עגביות וציזיקי) כך שנוכל להזמין כמות גדולה יותר ולהקפיא את חלקה.
יעל ק. | 21.11.2023