וונטון קלאסי במילוי בשר לבן ושרימפס
וונטון קלאסי במילוי בשר לבן ושרימפס
מנות הדגל
1 2 3 4 5
2 מדרגים 0
חדשה ביאמי! צ'יינה טאון - תל אביב

חדשה ביאמי! צ'יינה טאון - תל אביב

הגעתי ממשפחה של בשלניות מעולות עם שלל מסורות – סבתא שלי בישלה אוכל רומני ודרום אמריקאי נפלא, ואמא העדיפה את המטבח הצרפתי והאיטלקי. ואז אני נולדתי, בניו יורק. בזמן שההורים שלי טיילו בעולם, ואחותי...

קראו עוד »

ימי המשלוחים תלויים בישוב

עוד מהמטבח של חדשה ביאמי! צ'יינה טאון - תל אביב »

תיאור המנה:

כיסוני בצק מבושלים ממולאים בתערובת של בשר לבן ושרימפס קצוצים ידנית ומתובלים ברוטב צדפות ושמן שומשום.
ניתן להוסיף גם רוטב טבילה על בסיס סויה בהירה - חומץ אורז שחור - שום - ושמן צ'ילי-שומשום


אפשרויות לשינויים:

ניתן לבקש את רוטב הטבילה לא חריף / ניתן לבקש במילוי עוף וסורימי

יש לציין את הבחירה ב"הערות למנה" בעגלת הקניות.
כמות:
מינימום 8 פריטים
מרכיבים עיקריים:

כתף חזיר, שרימפס, רוטב צדפות, שמן שומשום, קמח, ביצה, שמן, מלח, סוכר, פלפל לבן, ציר עוף
רוטב: חומץ אורז שחור, סויה בהירה, שום, שמן שומשום, שמן צ'ילי

הוראות חימום והגשה:

במיקרוגלבמידה ועבר הקפאה, יש להפשיר במקרר ולחמםלהוסיף למרק או לחמם בסיר עם מים רותחים מספר דקות

הוראות אחסון והקפאה:

במקררבמקפיאלא ניתן להקפיא את הרוטב

מנות נוספות מהמטבח של חדשה ביאמי! צ'יינה טאון - תל אביב:

52887