המנה ההודית המפורסמת והאהובה בסגנון ייחודי. כופתאות מתפוח אדמה, בטטה, בטטה סגולה,קאשיו, קוקוס, פרג ותבלינים מטוגנות ב"טיגון אויר" עם התזת שמן זית קלה ומבושלות ברוטב עגבניות וקרם קוקוס עשיר בטעמים וניחוחות, חריף ומתקתק.
המנה כוללת 4 כופתאות ברוטב. מתאים ל-2 סועדים.
ניתן להזמין את הקציצה מטוגנת.
אני גאה במנה הזאת כי זאת מנה עשירה בטעמים שכל מי שטייל בהודו אוהב ומתגעגע. מתכון שהולך איתי כבר 15 שנה
** לא מכיל גלוטן עד רמת התבלינים, כלים נקיים ואריזה נפרדת (הסביבה אינה סטרילית מגלוטן)
ניתן להזמין את המנה פיקנטית / חריפה - נא לציין בהערות לבשלן בעגלת הקניות.
יש לציין את הבחירה ב"הערות למנה" בעגלת הקניות.
- 90% הנחה
כופתאות: תפוח אדמה, בטטה, קאשיו, קינמון, כמון, מלח, כורכום, פפריקה, קורנפלור, קוקוס יבש, פרג.
רוטב: בצל, עגבניות, פלפל חריף, קרם קוקוס, שום, קינמון, הל, ציפורן, זרעי חרדל, פלפל שחור
מיקרו / על הגז. מומלץ להגיש את הכופתאות על גבי אורז בסמטי ולמזוג מעליהן את הרוטב.
רוטב ניתן להקפיא.
כופתאות בקירור






