בשר צלעות נימוח ברוטב עגבניות עם שעועית אדומה או תפוחי אדמה וגזר בבישול ארוך.
ליטר תבשיל גולאש עם כ- 300 גרם בשר ושעועית אדומה / תפוחי אדמה וגזר
בבחירת גולאש עם אורז יש לציין את סוג הרוטב. ( שעועית או גזר ותפוח אדמה)
ניתן להזמין ללא גלוטן,
לא מכיל גלוטן עד רמת התבלינים, כלים נקיים ואריזה נפרדת (הסביבה אינה סטרילית מגלוטן)


בשר צלעות, בצל, רסק עגבניות, שום, שמן זית, קמח, פפריקה, כמון, כורכום, מלח, פלפל שחור.
רוטב שעועית: שעועית אדומה.
רוטב תפוא וגזר: תפוח אדמה, גזר
במיקרוגלבסיר עם 2-3 כפות מים, על אש בינונית עד לבעבוע, לערבב מדי פעםבתנור מחומם מראש על 180 מעלות טורבו ומכוסה למספר דקותבמידה ועבר הקפאה, יש להפשיר במקרר ולחמם
במקררבמקפיא
טעים
מריאנה מ. | 05.09.2025