מפרום תפוחי אדמה היא מנה מסורתית וטעימה, המוכרת בעיקר במטבח המזרחי. המנה מורכבת מפרוסות תפוחי אדמה, שמתובלים בתבלינים כמו מלח, פפריקה וכמון.
תפוחי האדמה מעורבבים עם ביצים, קמח ותבלינים, עד שמתקבל תערובת אחידה. את התערובת הזו ממלאים בשכבת בשר טחון, עם ירקות קצוצים כמו בצל או פטריות.
לאחר מכן, "הפיתות" הממולאות מטוגנים בשמן חם עד שהן מקבלות צבע זהוב וקריספי מבחוץ.
את המפרום מבשלים ברוטב עגבניות. המפרום מוגש חם, לרוב עם סלט טרי בצד, והטעמים המשלבים בין תפוחי האדמה לבשר יוצרים חוויה קולינרית משובחת.
מנה מכילה 2 מפרום / ניתן להזמין עם חצי ליטר אורז


בשר טחון, בצל, פטרוזיליה, תפוחי אדמה, רוטב עגבניות ביתי, שום, כמון, פפריקה, פטריות, ביצה, קמח.
במיקרוגלבסיר על אש בינונית עד לבעבוע, לערבב מדי פעם
במקרר