פשטידת פסטה היא מנה טעימה ומזינה, שמבוססת על פסטה מבושלת, והיא משלבת מגוון מרכיבים נוספים ליצירת טעמים ומרקמים שונים. המנה מתחילה בבישול פסטה עד שהיא אל דנטה.
לאחר מכן, הפסטה מועברת לקערה ומערבבים אותה עם ביצים, בשר טחון, ירקות צבעוניים, בצל ותבלינים כמו מלח, פלפל, אורגנו ובזיליקום. בשלב הזה מוסיפים ירקות קצוצים כמו תרד, פטריות ופלפלים בשלל צבעים, כדי להעשיר את המנה בטעמים ובבריאות.
הפשטידה נאפית בתנור עד שהחלק העליון מקבל צבע זהוב ומעט פריך, והפנימית מתייצבת. התוצאה היא פשטידה רכה וטעימה, עם קרום פריך ומראה אסתטי. פשטידת פסטה משמשת כארוחה עיקרית, מנה צדדית או נשנוש, והיא נהדרת גם חמה וגם בטמפ' החדר.
תבנית אינגלישקייק ל-3-4 סועדים


איטריות רחבות, ביצים, בצל, בשר טחון, פלפל אדום, פלפל צהוב, גזר, פטריות, תרד, מלח, פלפל, אורגנו, בזיליקום.
להגיש בטמפ' החדרבתנור מחומם מראש על 180 מעלות טורבו למספר דקותבמידה ועבר הקפאה, יש להפשיר במקרר ולחמם
במקפיאבטמפרטורת החדר באריזה אטומה
טעים מאוד
גלי ל. | 21.06.2025