תיאור המנה:
קובה ממולאת בשר עם מרק הוא אוכל מסורתי מזרחי וטעים (לדעתי).
כל תוספת מוסיפה לו טעם אחר וארומה שונה.
אפשר לאכול אותו עם תוספת של אורז לבן או כמרק.
המרק מתאפיין בטעמים עמוקים ובמרקם נעים. זו מנה עיקרית מזינה ומנחמת.
תכולת מנה:
מנה עם 3 קובה דלעת או סלק / ניתן להזמין עם חצי ליטר אורז
אפשרויות לשינויים:
בבחירת מנת קובה עם אורז אנא ציינו איזו קובה תרצו
יש לציין את הבחירה ב"הערות למנה" בעגלת הקניות.
כמות:
מינימום 2 פריטים
מרכיבים עיקריים:
דלעת/סלק- בשר טחון, סלרי, בצל, שום, רסק עגבניות, פפריקה, כורכום, כמון, סוכר, מלח, פלפל שחור, שמן,
הוראות חימום והגשה:
במיקרוגלבסיר על אש בינונית עד לבעבוע, לערבב מדי פעםבמידה ועבר הקפאה, יש להפשיר במקרר ולחמם
הוראות אחסון והקפאה:
במקררבמקפיא






