קציצות עוף ובשר עם עשבי תיבול הן מנה טעימה ומזינה, המשלבת את הטעמים של שני סוגי הבשר עם רעננותם של עשבי התיבול. קציצות אלו עשויות מתערובת של עוף טחון ובשר בקר, מה שמקנה להן טעם עשיר ומגוון.
בתוך תערובת הקציצות אני שם עשבי תיבול טריים כמו פטרוזיליה, שמיר, בזיליקום וכוסברה, שמוסיפים רעננות ואופי לקציצות. בנוסף, הקציצות מתובלות באבקת שום, בצל, מלח ופלפל, כמון או פפריקה, שמחמיאים לטעמן.
הקציצות מטוגנות, הקציצות רכות ועסיסיות, ומיועדות להוות מנה עיקרית שמוגשת עם תוספות כמו אורז, פירה או סלט.
קציצות עוף ובשר עם עשבי תיבול הן לא רק מנת אוכל מספקת אלא גם צבעונית ומרשימה, מה שהופך אותן לבחירה מצוינת לארוחות משפחתיות או לאירועים חגיגיים.
4 קציצות / 4 קציצות + חצי ליטר אורז לבן
ניתן להוריד את השמיר מהמנה
ניתן להזמין ללא גלוטן,
לא מכיל גלוטן עד רמת התבלינים, כלים נקיים ואריזה נפרדת (הסביבה אינה סטרילית מגלוטן)


חזה עוף טחון, בשר בקר טחון, בצל, כוסברה, שום, פטרוזיליה, פרורי לחם, מלח, פלפל שחור, בזיליקום, שמיר, שמן קנולה
להגיש בטמפ' החדרבמיקרוגלבתנור מחומם מראש על 180 מעלות טורבו ומכוסה למספר דקותאורז לבן: חימום במיקרו
במקררבמקפיאאורז לבן: אחסון במקרר