קציצות עוף מטוגנות עם תירס הן מנה טעימה ומזינה, המשלבת חלבון רזה עם מתיקות של תירס, ומציעה טעמים עשירים ומרקם רך. הכנת המנה מתחילה בהכנת תערובת הקציצות, שבה משתמשים בחזה עוף טחון.
בתוך הקערה, מוסיפים לתערובת את התירס המתוק, שמוסיף טעם מתוק ופריכות לקציצות. תוספות נוספות כוללות בצל קצוץ דק, שום קצוץ, ביצה, קמח כדי לקשור את התערובת ולתבלינים כמו מלח, פלפל, כמון או פפריקה כדי להעשיר את הטעמים.
לאחר שהתערובת מוכנה, יוצרים כדורים קטנים או קציצות שטוחות ומחממים שמן במחבת. קציצות העוף מטוגנות עד שהן משחימות היטב מכל הצדדים ומבושלות במרכז.
קציצות עוף עם תירס יכולות להיות מוגשות עם רוטב עגבניות או רוטב יוגורט, ומומלץ להגישן לצד סלט רענן או ירקות מאודים. המנה מתאימה כארוחת צהריים או ערב, והיא אהובה על ילדים ומבוגרים כאחד בזכות טעמה הנעים והשילוב המיוחד בין העוף לתירס.
מנה מכילה 4 קציצות


עוף טחון, ביצה, פרורי לחם, מלח, פלפל שחור, תירס, שמן קנולה, כמון, פפריקה
במיקרוגלבתנור מחומם מראש על 180 מעלות טורבו למספר דקות
במקררבמקפיא
קליל וטעים מאוד
גלי ל. | 21.06.2025