שניצל קריספי הוא מנה קלאסית ואהובה, המוכרת ברחבי העולם. מדובר בנתח של חזה עוף, שעובר תהליך של טיגון. השניצל נמרח קודם בפירורי לחם, שמוסיפים לו את הקריספיות המיוחדת.
ההכנה מתחילה בהכנת נתח העוף, שמוקצע ומועך קלות כדי לרכך אותו. לאחר מכן, הוא מצופה בקמח, טבול בביצה מוקצפת ולבסוף מצופה בפירורי לחם ותבלינים.
לאחר הציפוי, השניצל מטוגן בשמן עמוק, עד שהוא מקבל צבע זהוב כהה וקריספי. המנה מוגשת חמה, לרוב עם תפוחי אדמה, סלט ירקות טרי או רוטב כמו קטשופ או מיונז. השניצל הקריספי מציע שילוב מושלם של טעמים ומרקמים, עם קריספיות מבחוץ ורכות מבפנים.
יחידה מכילה כ- 120 גרם חזה עוף


חזה עוף, מלח, פלפל שחור, ביצה, קמח, פרורי לחם, שמן צמחי
בתנור מחומם מראש על 180 מעלות טורבו למספר דקות
במקררבמקפיאמומלץ לאכול ביום המשלוח
טעים מאוד
גלי ל. | 21.06.2025