5
תיאור המנה:
עלי גפן הם מזה יווני מסורתי. הם מורכבים מעלי גפן מלאים בתערובת של אורז, בצל, עשבי תיבול ותבלינים. עלי גפן מבושלים על אש איטית עם ארומה לימונית, והם מוגשים בדרך כלל עם יוגורט. עשירים בטעמים ועשבי תיבול ארומטיים והם בחירה מועדפת למתאבן או למנה עיקרית במטבח הים תיכוני.** לא מכיל גלוטן עד רמת התבלינים, כלים נקיים ואריזה נפרדת (הסביבה אינה סטרילית מגלוטן)
כמות:
מינימום 20 פריטים
מרכיבים עיקריים:
עליי גפן, אורז, לימון, מלח, פלפל, בצל, בצל ירוק, פטרוזיליה, שמיר, נענע
הוראות חימום והגשה:
להגיש בטמפ' החדר, במיקרוגל, במידה ועבר הקפאה, יש להפשיר במקרר ולחמם
הוראות אחסון והקפאה:
בקירור, ניתן להקפיא
מעולה רק מדי מלוח
ענת ג. | 16.09.2024עלי גפן הכי טעימים שאכלנו, יותר מאשר עלי גפן שאכלנו ביוון
רוני פ. | 03.08.2024עלי גפן נפלאים!
אנונימי | 13.04.2024עלי גפן הטובים שאכלנו.
יעל ג. | 08.04.2024טעים מאד
אנונימי | 17.03.2024בין הטובים שיצא לי לטעום!
אנונימי | 09.03.2024עלי גפן מהדימים!
אירית ל. | 03.03.2024מצוין
נאוה ב. | 16.02.2024מנה מדהימה
אנונימי | 11.02.2024חובה חובה להזמין את זה
הדס ב. | 28.01.2024עלי גפן מעולים. מומלץ.
נורית נ. | 18.01.2024