נאגטס עוף עם בטטה היא מנה טעימה ופופולרית, המציעה שילוב עשיר של טעמים ומרקמים. הנאגטס עשויים מנתחי עוף רכים ועסיסיים, שמקולפים ומצופים בשכבת טמפורה או פירורי לחם, מה שמעניק להם פריכות מיוחדת.
הבטטה, שמכינה כבסיס למנה, נחתכת לקוביות או פרוסות ומבושלת ואפויה עד שהיא רכה וזהובה. היא מוסיפה מתיקות טבעית ומרקם קרמי לנאגטס, מה שיוצר שילוב מעניין בין הפריכות של העוף לרכות של הבטטה.
המנה יכולה להיות מוגשת עם רטבים שונים כמו רוטב ברביקיו, רוטב צ'ילי מתוק, שמוסיפים טעמים נוספים ומחמיאים למנה. נאגטס עוף עם בטטה היא לא רק מנה מזינה אלא גם צבעונית ומרשימה, מה שהופך אותה לבחירה מצוינת לארוחות משפחתיות, מסיבות או סתם כנשנוש כיפי.
מנה עם 6 נאגטס קטנים


חזה עוף טחון, קורנפלור, בטטה, מלח, פלפל שחור, שמן קנולה
בתנור מחומם מראש על 180 מעלות טורבו ומכוסה למספר דקות
במקררבמקפיא