סלט כרוב משודרג הוא מנה מרעננת וטעימה, שמביאה עמה שילוב של צבעים וטעמים עשירים. הסלט מתחיל עם כרוב קצוץ דק, שיכול להיות כרוב ירוק או כרוב סגול, בהתאם להעדפה. הכרוב מספק בסיס פריך ומרענן לסלט.
על מנת לשדרג את הסלט, מוסיפים מגוון עשבי תיבול טריים כמו כוסברה, פטרוזיליה ובצל ירוק. העשבים הללו לא רק שמוסיפים צבע, אלא גם טעמים עשירים ורעננים, שמחזקים את הטעם הכולל של הסלט.
לגיוון נוסף, מוסיפים חמוציות מיובשות, שמוסיפות מתיקות חמוצה ומעט צבע, ויוצרות ניגוד מעניין עם הכרוב והעשבים. שקדים מולבנים קצוצים או פרוסים גם הם משתלבים בסלט, מספקים פריכות נוספת וטעם אגוזי, מה שנותן עומק נוסף למנה.
לסלט ניתן להוסיף רוטב פשוט, שמורכב משמן זית, מיץ לימון, מלח ופלפל, שמדגיש את הטעמים ומקשר בין כל המרכיבים יחד.
התוצאה היא סלט צבעוני, טעים ומזין, שמושלם כתוספת לארוחה או כנשנוש קל. השילוב של המרקמים והטעמים יוצר חווית אכילה מהנה, שמזמינה את הסועד לקחת עוד ביס.
ניתן להוריד את הכוסברה
יש לציין את הבחירה ב"הערות למנה" בעגלת הקניות.

כרוב, כוסברה, פטרוזיליה, בצל ירוק, לימון, שום, שמן זית, מלח, פלפל שחור
להגיש קר
במקרר
סלט טרי וטעים. נהנינו מאוד.
ניתאי ג. | 16.06.2025